Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Възпитателка в ясла насърчава деца да се бият
Автор: Екип Ruse24.bg 11:51 / 12.04.2017Коментари (9)548
©
Пореден сигнал за агресия в детска ясла. Аудиозапис разкрива как помощник-възпитател кара дете да удря друго дете, вместо да възпира насилието между децата. Историята е от 78-ма детска градина в София.

Карина е само на 3 години, но вече е била под прикритие.

"Имах притеснението, че детето ми е бито в детската ясла и тези опасения се оказаха верни, след като й сложих микрофон и чух какво става в самата ясла", разказа Полина Маркова, майка на Карина.

"Какво ти стана? Удари ли те Карина? Карина ли те удари? Хайде, удари я и ти силно! Силно, силно по бузата, по лицето!", се чува в записа.

След като чува записа, Полина сигнализира директорката на детската градина.

"Директорката първоначално отказа изобщо да повярва, че нейна служителка би могла да направи нещо подобно, въпреки че тя изслуша записа", разказва още Полина.

"Помощник-възпитателката е дългогодишен служител, няма оплаквания срещу нея. Но поведението й е недопустимо, тя ще си понесе дисциплинарно наказание, може би предупреждение за уволнение. Тя съжалява за стореното", заяви директорката, като се извини на майката Полина Маркова.

"Не се чувствам спокойна за детето си. Не мисля, че ще го пусна в детската градина, защото това може да е лично отношение към моето дете. Карина ми казва, че са я удряли по бузката", заяви Маркова.

Източник: Нова тв







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички знаем,че използването на СРС-та е забранено,но това не променя факта,че се е случило!!! Трябва ли да Ви обяснявам,каква е разликата,родител да си възпитава детето и възпитател,на който би трябвало ,това да му е призванието и в крайна сметка,за това получава заплата. И достатъчно сме умни и мислим и не е нужно,някой нещо да ни внушава,за да различим черното от бялото. А хората се обръщат към медии и социални мрежи,защото органите и институциите,които трябва да осъществят контрол,бездействат или реагират след поредния фатален случай,докладван във вечерните новини.
0
 
 
Ами то за това се иска да се мисли. Кой ти чете членове и закони? Нали е по - лесно да ти го внушат от екрана , при все, че и в телевизията знаят, че е незаконно. Но, жалко.
0
 
 
Два въпроса: 1.Защо никой не реагира така, когато родителите учат децата си "Когато те бият и ти ги бий!". 2.Да сте се замислили, че използването на СРС е забранено и наказуемо? Справка Чл. 32, ал. 2 от Конституцията на РБ и Чл. 145а от НК.
0
 
 
Каринчето явно наред ги тормози. Но Каринчето няма вина. Брей
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: