Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Времето се разваля
Автор: Екип Ruse24.bg 11:18 / 26.03.2017Коментари (0)563
©
Започналото от североизток увеличение на облачността ще продължи. Преди обяд над югозападната половина от страната облачността ще е разкъсана, а на отделни места в останалата част е възможно да превали слаб дъжд. Около и след обяд вече, валежите от дъжд ще са на повече места, значителни по количество в Рило-Родопската област.

Ще духа до умерен, предимно северозападен вятър, който след обяд и вечерта ще се ориентира от североизток и ще се усили до силен. С него ще продължи да нахлува студен въздух. Максималните температури ще са от около 10° в североизточните райони до 20° в югозападните. Атмосферното налягане е близко до средното за месец март и ще продължи да се понижава.

Над планините ще преобладава облачно време. Преди обяд над масивите в Югозападна България ще има временни разкъсвания и намаления, но по-късно облачността и там ще се увеличи. На много места ще има валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг, в Рило-Родопската област количествата ще са значителни. Ще духа силен, по високите части бурен вятър от запад-северозапад, който вечерта в масивите от Източна България ще се ориентира от североизток.
Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра: 1-2°, но привечер и през нощта срещу понеделник ще има съществено понижение.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, на места с валежи от дъжд. Преди обяд вятърът ще е умерен, от юг-югозапад, по-късно през деня ще се ориентира от североизток и ще се усили до силен. Максималните температури ще са между 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, вечерта ще се усили до 3.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: