Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Цветанов в Пловдив: Нинова е объркана, БСП губи с над 5-6%
Автор: Екип Ruse24.bg 12:28 / 21.03.2017Коментари (3)1220
© Ruse24.bg
Недопустимо е лидер на партия, стремящ се да управлява страната, да говори, че демокрацията много ни е взела. Да обявиш, че демокрацията само взема, е тоталитаризъм. Това каза председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов как ще коментира вчерашната реплика на Корнелия Нинова, казана в Пловдив - "Демокрацията много ни взе."

"Има индикации за опити за връщане на страната към тоталитарно управление от страна на БСП, продължи Цветан Цветанов. Хора като Славчо Велков, като Тома Томов, водачи на техни листи, са пряко свързани с Държавна сигурност. Бащата на Томов е бил началник в лагера в Белене", обоснова се той.

На въпрос дали Нинова е търсела носталгия по твърдата ръка сред електората на БСП с репликата си, Цветанов каза:

"Тя е достатъчно объркана и БСП са така. Загубата им на изборите ще е катастрофална. ГЕРБ ще победи категорично и ще състави стабилно и проевропейско правителство. Разликата между двете партии на вота ще е над 5-6 % в полза на ГЕРБ", категоричен е Цветан Цветанов.

Хората видяха, че не популизмът и агресията, не омразата, която сеят Нинова и БСП, могат да спечелят доверието им. Според Цветанов разликата между ГЕРБ и БСП се увеличава непрекъснато в последните десетина дни.

Той предрече, че до края на кампанията ще има още поводи за изпускане на нерви от страна на лидерката на БСП. Българските избиратели няма да допуснат БСП отново на власт, и то чрез задкулисие, каквото е и управлението на Орешарски и сегашният служебен кабинет на президента Радев.

"Оставиха държавата с 5,5 % дефицит, хората помнят протестите цяла година, помнят заградения парламент. По същия начин както влязоха тогава във властта, сега го правят със служебния кабинет. Това ли му е работата на Герджиков - да уволнява директори на печеливши държавни предприятия, да сменя държавни служители?", попита Цветанов.

"В същото време - никакви действия за явната намеса във вътрешните работи на страната от Турция. Къде е Външно министерство? Къде е министърът, премиерът, президентът?", продължи Цветанов.

"Виждате какви клипове и рисунки качва във Фейсбук кандидат на партия ДОСТ. В състояние ли е Герджиков да гарантира с действия, а не с думи, нормалното протичане на изборите, попита още Цветан Цветанов. Защото действията и начина на агитация от страна на ДОСТ не е ли опорочаване на вота на българските изселници?".

Цветан Цветанов не изключи да се провокират съзнателно и етнически конфликти у нас, които да обслужват интересите на друга държава. "Дали не трябва да ограничим гласуването в Турция само до българските посолство и консулства, а не в 35 секции?", продължи Цветанов.

"Но ние няма да влезем в тази надпревара за доверието на българския избирател по този начин, каза той. Ние уважаваме избирателя и сме сигурни, че добре помни какво остави БСП преди 2 години - спрени всички еврофондове, фалиралата КТБ, 5,5% дефицит - буквално икономически колапс. И сега отново се стреми към същото", каза Цветан Цветанов и попита риторично:

"Нормално ли е да се опрощават лихви по теглени кредити? Къде го има това? Да се обещава безплатно здравеопазване, като 3,9 млрд. отиват именно за здравеопазване. Или някой иска да ги прибере? Откъде ще дойде вдигането на социалните помощи? От вдигането на данъците, за което говорят?

ГЕРБ е за запазване на плоския данък, който върна у нас много специалисти от чужбина. Ако се направи промяна в облагането, ако се вдигнат данъците с 20%, инвеститорите ще бъдат прогонени, а БСП е в състояние да го стори", каза Цветанов. Но няма да стане!

"Защото българските граждани имат чувството за себесъхранение и БСП я чака катастрофална загуба от на 5-6% на вота. ГЕРБ ще състави стабилно правителство, което ще подготви държавата за председателството на Европейския съюз и ще подготви Пловдив за успешна Европейска културна столица 2019", заключи Цветан Цветанов в Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 288
18.08.2020 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Ситуацията от тези избори е- двама се карат трети печели или надпреваря между два коня, кой да управлява с Обединени патриоти.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: