Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ГЕРБ: Имаме твърдата убеденост, че ще спечелим битката за Русенска област
Автор: Екип Ruse24.bg 14:38 / 12.03.2017Коментари (0)1514
©
Днес съм тук, защото няма как да не подкрепим всичко това, което прави кмета и парламентарната група на ГЕРБ в лицето на доскорошните депутати в лицето на Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на срещата си с граждани от квартал "Гара Бяла". Това стана в присъствието на водача на листата на ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Пламен Нунев, всички кандидати за народни представители в региона, Мариан Антонов - общински координатор на ГЕРБ, общински съветници от ГЕРБ, Димитър Славов - кмет на Община Бяла, Валентин Панайотов - кмет на Община Борово, кметове на кметства.

Когато сме единни ставаме много по - силни. Важно е да продължим с ГЕРБ, защото създаваме по - добра среда за живеене, добави г-н Цветанов. Основен акцент в програмата ни е образованието. На всички завършващи деца трябва да осигурим средно образование, за да са конкурентни на пазара. Здравеопазването трябва да бъде с въведена електронна здравна карта, за да се ограничи източването на Здравната каса.

Трябва да увеличаваме доходите, но съизмеримо с икономическия ръст на държавата. Проблемът в държавата е да се осигури работна ръка за разкритите много нови работни места. Това ще се случи само със силна връзка между местна и държавна власт.

Заедно с депутатите от Русе ще настояваме за бързото доизграждане на скоростния път Русе - Свиленград. Само така ще се създадат възможности за инвестиции в региона, посочи той.

Нека да кажем какво ще направим и в какво състояние заварихме по време на другото управление на БСП. Кабинетът на Орешарски ни остави с над 6 млрд. лева задължения. По време на управлението на ГЕРБ бе постигнат икономически ръст, 8 млн. туристи посетиха страната ни, което създаде нови работни места в бранша.

Това можем да го направим, когато имаме силна държава, част сме от силна и обединена Европа. Призовавам ви да гласувате за ГЕРБ с номер 11 на 26 март, каза Цветан Цветанов.

Нашата листа е само от доказани професионалисти, с достатъчно местна подкрепа, а приемните, които ще направят като депутати ще дадат отговор на вашите въпроси, отбеляза още той.

Имаме твърдата убеденост, че ще спечелим битката за Бяла и Русенска област, защото ГЕРБ предлага само реални решения, каза водачът на листата Пламен Нунев. След като спечелим, погледът на партията и нашите лидери ще бъде обърнат на север - северозапад. Пътят Русе - Бяла - Търново ще стане реалност, за да донесе нови работни места, отбеляза в обръщението си той. Пламен Нунев посочи видимите резултати за кв. Гара Бяла, където се изгражда новия храм, асфалтирани са нови улици, ще се изгради нова канализация и пр. На 26 март търсим вашата подкрепа, за да се случат още хубави неща за този квартал и "Гара Бяла" като цяло, призова водачът на листата по време на предизборна среща с над 200 местни жители.

Цветан Цветанов и Пламен Нунев се запознаха с предисторията и напредъка по строителството на новия храм "Свети Пантелеймон" в квартала на град Бяла, Община Бяла. Идеята за построяването на нов храм в кв. "Гара Бяла" възниква още в началото на 90-те години на ХХ век, но поради разни проблеми досега не е била реализирана. Катастрофата между автобус и камион в района през 2006 година, която отне живота на 18 и рани тежко 11 жители от града направи още по - наложително издигането на храм.

Преди повече от година, със съдействието на кмета на Община Бяла Димитър Славов бе съставен инициативен комитет, който да реализира начинанието. С решение на Общинския съвет бе отстъпено право на строеж. Русенският митрополит Наум лично положи основния камък в началото на градежа преди около половин година.


Още по темата: общо новини по темата: 288
18.08.2020 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в Русе
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: