Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Обявиха актуализиран списък на частните борси за работа в чужбина
Автор: Екип Ruse24.bg 11:09 / 05.12.2008Коментари (0)46268
©
Излезе актуализираният списък на българските фирми регистрирани посредници за работа у нас и в чужбина. Както е известно, посредническата дейност се извършва въз основа на регистрация в Агенцията по заетостта /АЗ/ и след издаване на удостоверение от министъра на труда и социалната политика, като срокът му на действие е за пет години.

Към 1 декември 2008 г. фирмите за трудово посредничество в страната са 283 /с 1 повече отколкото са били през ноември/.
В Русе работят частните борси ЕТ "Корект 2003-Силвия Кирова", ЕТ "Елит 05-Елеонора Димова", "Литера" ООД, ЕТ "Минчо Минчев", "Елит консултинг"ООД и "Персонел"ЕООД /с офис и в София/. Офиси в града имат също и други български фирми - "Национална трудова борса Подкрепа" ЕООД-София /с офис и в Търговище/, "Мираж-ХМ" ООД-Стара Загора /с офиси и в Разград и Търговище/, ЕТ "Димитър Славов-69"-гр.Вятово, софийските "Булуърк България"ООД, "Юзит Калърс България" ООД, "Консулта Рисорсинг България" ЕООД, "Ифест" ЕООД и "Джобтайгър" ООД, "Дарекс" ООД-Пловдив, "Перфекта" ООД-В.Търново.

В гр. Бяла работи посредникът "Еуроп Уъркърс Интерим" ООД. В Разград действат ЕТ "Георг-Цанко Георгиев" и ЕТ "Мегаконтакт-Цанко Василев", както и офисите на "Зенит94" ООД-Варна, и "Конкордия груп" ООД-София. В Исперих работи посредникът "Поликс" ЕООД, а в с. Веселина, община Лозница - "Метропол "ООД, която е с офис и в Разград. В Силистра работи СНЦОПД "Бъдеще за нас", както и офисът на "Примавера" ЕООД-Пазарджик /с представителство и в гр. Дулово/. В Търговище посредник за страната е ЕТ "Мари Консулт-Мария Илиева".

Българските фирми, които към 1 декември т.г. притежават удостоверения като регистрирани посредници за набиране на българи за работа в чужбина, са общо са общо 232 /с 1 повече от ноември/. От тях 23 са с регистрирани договори за извършване на посредническа дейност.

От общо регистрираните 55 частни борси като посредници при наемане на морски специалисти за кораби, плаващи под чужд флаг, 37 са с регистрирани договори за извършване на посредническа дейност.

Актуализирания списък на регистрираните посреднически фирми - с номерата и датите на издадените удостоверения, адресите и телефоните им, всеки заинтересован може да намери във всяко бюро по труда в страната и в интернет страницата на АЗ /www.az.government.bg/. Там е публикувана и Наредбата за условията и реда за извършване на посредническа дейност по наемане на работа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: