Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мейзер си продава апартаментите
Автор: Екип Ruse24.bg 12:25 / 29.11.2016Коментари (0)1647
©
Анита Мейзер има намерение да продаде своите апартаменти във Варна, за да финансира предстоящото дело за смъртта на нейния съпруг Николай Димов. Фаталният инцидент се случи през август, но следствието все още продължава да събира доказателства, преди да повдигне обвинение. В момента варненската сексбомба е заключена в ареста, където според нейни близки жестоко се измъчвала.

Подобен процес може да коства на Мейзер десетки хиляди левове, ако иска да се отърве от затвора. Парите ще отидат за независими експерти, които да подкрепят версията на популярната ВИП дама. Тя ще опита да докаже, че смъртта на нейния доста по-млад съпруг е настъпила по непредпазливост при любовна игра.

Мейзер притежава три апартамента в злокобната сграда, която се намира на Първа улица №66 в баровския варненски квартал Евксиноград. Точно срещу нейния блок се намира едноименният дворец, който в момента е държавна и правителствена резиденция.

"От няколко години Анита се опитва да продаде един от апартаментите, но беше пуснала много високи цени - разказа един от комшиите на Мейзер. - Търсеше над 1300 евро на квадрат. За подобна стойност преди години всички ние строяхме, но тогава цените бяха доста по-високи заради огромния интерес от руснаците. Сега вече е много по-различно. Хората търсят повече апартаменти в центъра на Варна. Там могат да се намерят прилични жилища за по 600-700 евро на квадрат. Чувам, че Анита също ще свали до тези стойности."

Почти сигурно апартаментът, където умря Николай, ще бъде продаден. Чувствителната Мейзер е споделила пред свои близки, че не иска да се връща в кошмарното жилище. Цената на въпросния имот ще падне още повече заради злощастната история.

Вторият апартамент, който е собственост на Мейзер в сградата, е на пазара за имоти, но точно за него варненката искала прекалено много пари. При лошото стечение на обстоятелствата тя е готова да го пласира за половината сума.

Третото жилище на Анита в злокобния блок е обитавано от наематели.

"Тя има имоти и в САЩ - допълва източникът на "България Днес", който е запознат с делата на Мейзер. - Би могла да изкара някой лев и от тях, но още не се знае какви претенции за наследството ще предявят роднините на Николай."
В помощ на Анита от САЩ се прибра и нейният баща Неделчо. Двамата не бяха в добри отношения, но кръвта вода не става и в тежък момент таткото протегна ръка. Той е човекът, който полага и грижи за нейната дъщеря Джулия.


Още по темата: общо новини по темата: 114
08.09.2022 »
14.08.2020 »
03.01.2020 »
06.11.2019 »
26.08.2019 »
13.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: