Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Журналист за новата ни първа дама: Облича се, сякаш можеш да изпиеш 1 бира с нея
Автор: Екип Ruse24.bg 10:27 / 16.11.2016Коментари (0)1293
©
До всеки успял мъж стои една жена. Тази фраза е особено валидна, когато говорим за президенти. Целият свят очаква встъпването на Доналд Тръмп в длъжност като новия президент на САЩ и поради още една причина - новата първа дама, която е източноевропейка, бивш фотомодел, говори пет езика.

У нас също очаквахме с нетърпение да разберем коя е ще е първата ни дама, след като пет години такава нямахме, съобщава Нова тв. Мелания Тръмп и Десислава Генчева - две жени, които ще виждаме често през следващите пет години, защото съдбата им е определила нелека мисия - да са до първия мъж на републиката. И двете са родени на Балканите, и двете на 47 години. И до тук с приликите. 

Мелания е родена в бившата югославска република Словения и буквално е пример за американската мечта. На 16 става модел, на 18 снима в Париж и Милано, а на 26 вече е в Ню Йорк. Там, по време на парти, среща милиардера, с когото през януари ще се настанят в Белия дом. Тя е третата му съпруга.

Десислава Генчева е родена в Бургас. Завършила е Английска гимназия, а след това финанси и маркетинг. Работила е като пиар на Румен Радев във ВВС. Тръгва си с него, когато той подава оставка и се отдава на кандидатпрезидентската му кампания. Официално му е съпруга от август тази година. И за двамата това е втори брак. 

През юли тази година словенката изнесе реч. Части от нея се оказаха копирани от реч на Мишел Обама. След този гаф настоящата първа дама бе посъветвана да си остане вкъщи. Очевидно издънката не попречи да спечели мъжа й, а той самият намери начин да се пошегува. Освен с този гаф, по-консервативните ще трябва да се примирят и с още нещо - тя ще е първата първа дама, позирала гола за списание. 

Как премина кампанията за Генчева? Появиха съмнения за конфликт на интереси от времето, когато двойката работеше заедно във военновъздушните сили. Беше критикувана за острите й коментари във Facebook по повод издигането на кандидатурата на Цецка Цачева. Впечатление направи и коментарът й след сълзите на Цачева по време на дебата с Радев:

"Хормонален дисбаланс? Объркана съм!". 

Още критики в социалните мрежи бъдещата ни първа дама получи и с първата си поява, след като Радев бе избран за президент - този път за избора й на пола с дължина над коляното. И ако с всичко това Десислава Генчева си спечели критики, то със сигурност спечели симпатиите на феновете на хеви метъла. 

Доказва го с песента на кралете на метъла Manowar, с която тя поздрави приятелите си за победата на Радев. Дрескодът на бъдещата първа дама на България вече е обект на горещи обсъждания, препоръки и... критики.

Журналистът Константин Вълков порази половинката на новоизбрания ни държавен глава, като определи начина й на обличане като "сякаш всеки момент можеш да изпиеш една бира с нея". 

"Всичко това има значение, защото вие, журналистите, ги следите, заснемате, а ние зрителите, седим отстрани и се смеем. Никой не се е родил научен. Но това се възпитава. Как да седиш на маса, как да държиш ножа и вилицата, как да си режеш пържолата. 

И не е обидно, че това трябва да се научи. Обидно е, че политиците не искат да се научат, за разлика от бизнесмените. А политиците ще се научат тогава, когато се видят отстрани как изглеждат - като смешници", коментира на свой ред Кристина Крънчева, експерт по бизнес етикет и протокол. 

Косьо Вълчев допълни, че обличането освен вкус и възпитание е въпрос и на финанси. Поради тази причина отдалеч можело да се прецени кой с каква марка костюм е облечен и дали цената си е заслужавала усилията да бъдеш "представен в обществото". 

Засега според него сравнението между двете първи дами - на САЩ и България - Мелания Тръмп и Десислава Генчева, не е в полза на половинката на ген. Радев. Отвъд океана имаме една по-сдържана съпруга. Що се отнася за стила й - вече я определиха като втората Джаки Кенеди. 

Мелания Тръмп и Десислава Генчева предстои да застанат до съпрузите си през януари, когато българският държавен глава и американският президент ще положат клетва за вярност към родината.

Още по темата: общо новини по темата: 181
29.07.2017 »
18.02.2017 »
25.01.2017 »
23.01.2017 »
19.01.2017 »
19.01.2017 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: