Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
3-ма психиатри работят с Анита Мейзер в затвора
Автор: Екип Ruse24.bg 09:18 / 28.09.2016Коментари (0)1544
© Ruse24.bg
Трима психиатри посещават Анита Мейзер в следствения арест. Те трябва да установят луда ли е скандалната брюнетка и да регистрират отклоненията й, ако въобще има такива. 

Събеседванията с вещите лица се провеждат на място в пандиза, като силиконката не е извеждана от сградата повече от месец, пише "България Днес". Разговорите и действията на психиатрите са част от тройната експертиза, назначена от разследващите по случая със смъртта на съпруга й Николай Димов.

Брюнетката с най-голям бюст у нас попадна в килията на варненския арест, след като бе обвинена за убийството на Ники. Културистът бе открит удушен със свински опашки, стегнати през врата, и с вързани крайници паднал до масажната маса в дома на Мейзер.

По думите на жена му, която е извикала полицията, двамата правили силов експеримент, като Ники трябвало да скъса свинските опашки, издувайки вратните си мускули. Анита трябвало да запише клип с телефона си и да го пратят на рекламна компания за хранителни добавки, за да ги впечатлят.

Друга версия на разследващите е, че Ники е издъхнал по време на сексуална игра, в която Анита е трябвало да бъде доминантна дама, а Димов неин роб.

От доказателствата към момента става ясно, че Анита не е искала умишлено и планирано да умъртви Димов, твърдят още ченгетата. Затова й обвинението й е за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на средна телесна повреда.
Вече месец Мейзер е затворена в тясна килия с още две жени. Там тя очаква излизането на най-важната експертиза по делото - съдебно-медицинската. Именно тя може да промени обвинението срещу Анита в по-тежко, ако се докаже, че умишлено е затягала опашките около врата на любимия си. Това обаче е малко вероятно, тъй като първоначалният оглед не е установил допълнителни действия от страна на Мейзер освен първоначалното закопчаване на свинските опашки.
По думите на Мейзер, тя направила това по настояване на съпруга си. Думите й се потвърждават от близки до Ники, който отдавна се канел да скъса не една, а две свински опашки, напрягайки вратните си мускули.

Протоколът от аутопсията също потвърждава думите на арестуваната. От него става ясно, че Ники е издъхнал от загърляне - асфикция, без да е имало външна намеса или допълнително притискане. Останалата част от експертизата обаче се бави. От заключенията на експертите, които били в отпуск, ще стане ясно как точно е издъхнал едрогабаритния мъж, упражнявано ли е насилие спрямо него и в колко часа е настъпила смъртта му. На базата на това ще стане ясно каква точно е вината на съпругата му.

"Няма как Анита сама да се пребори с Ники и да го върже без негово съгласие. Това е абсолютно невъзможно, а следи от други лица в дома няма", разкриват още разследващите.

Преди две седмици излезе и химичната експертиза на Николай и Анита. Тя разбива на пух и прах версията, че Мейзер е упоила съпруга си, за да го върже. В тялото и на двамата няма следи от успокоителни, опиати, наркотици или алкохол. Двамата са били адекватни и в съзнание по време на инцидента.

Междувременно Мейзер се сдоби и с второ обвинение - за подкуп на полицай. Униформен докладва, че силиконката му е предложила 30 бона да покрие случая.
Докато прокуратурата и защитата чакат важната експертиза по случая, психиатрите посещават Мейзер в ареста, за да установят вменяема ли е.

От всички тези следствени действия зависи и свободата на Анита. Адвокатът й е категоричен, че няма да иска промяна на мярката, докато не излязат заключенията на вещите лица. Когато резултатите са готови и стане ясно какво е участието на Мейзер във фаталния край на Николай, той ще поиска по-лека мярка - подписка, гаранция или домашен арест.
Анита прекара вече месец в килията, след като съдията отказа свободата й поради опасения, че може да се укрие или да се опита да повлияе на разследването. Становището му се базира на твърденията на ченгето, което я обвинява в подкуп, и на благосъстоянието на скандалната миска, която може да духне в чужбина, когато си реши. Още повече че мисис Мейзер е с американско гражданство.

Дъщерята на Мейзер - Джулия, отказа да свидетелства по делото срещу майка си.

Това е нейно право, поясниха разследващите. Красавицата се прибра по спешност в България, за да може да носи храна и дрехи на Анита в ареста. Това обаче се случвало само в събота, а през останалото време Мейзер гладувала. Причината е, че храната в пандиза не се отразявала добре на здравето и снагата й. В момента се очаква от САЩ да пристигне електронният й медицинска картон, с който да докаже болежките си.


Още по темата: общо новини по темата: 114
08.09.2022 »
14.08.2020 »
03.01.2020 »
06.11.2019 »
26.08.2019 »
13.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: