Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Булстрад Арена" - първата зала, посетена преди Световното първенство 2018
Автор: Екип Ruse24.bg 17:17 / 19.09.2016Коментари (0)2047
Днес, 19 септември, в кабинета на кмета на Община Русе се състоя среща по повод планирането на Световно първенство по волейбол за мъже 2018 в зала "Булстрад Арена".

На срещата присъстваха кметът Пламен Стоилов, инвеститорът на "Булстрад Арена" Пламен Бобоков, мениджърите на мултифунционалната зала Борислав Велков и Иван Драндийски, президентът на федерацията по волейбол - инж. Данчо Лазаров, вицепрезидентът на волейболната федерация - Любомир Ганев, един от най-успелите български волейболисти Владимир Николов и директорът на дирекция "Обществен ред и сигурност" Спасимир Димитров.

Световното първенство по волейбол ще се организира в България и Италия през септември 2018 година. Кметът на Община Русе сподели на срещата, че застава плътно зад идеята един от градовете домакини на Световното да бъде Русе, да се мотивират по този начин още деца и подрастващи да спортуват. "Това е уникална възможност за промотиране на града ни. Русе е жаден за високи спортни изяви", добави г-н Бобоков.

Мениджърите на залата увериха членовете на организационния комитет по волейбол, че екипът на залата е подготвен за първенството и може да разчитат на тях изцяло за бъдещата организация.

Президентът на федерацията по волейбол инж. Данчо Лазаров сподели, че е впечатлен от откриването на "Булстрад Арена". След срещата той разгледа мултифункционалната зала в присъствието на Владо Николов, Любо Ганев и мениджърите на залата. "Булстрад Арена" бе оценена на изключително високо ниво, готово да посрещне световния форум. От откриването до сега са извършени много надграждащи промени, а мениджмънтът на залата е успял да създаде професионален екип.

В края на срещата Борислав Велков и Иван Драндийски споделиха още една новина, че откриването на музея на спорта в залата ще се състои на 18 октомври, което е част от социалната политика на "Булстрад Арена".

Още по темата: общо новини по темата: 17
19.09.2018
17.09.2018
14.09.2018
13.09.2018
09.09.2018
08.09.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: