Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж изгуби живота си в катастрофа, при инцидента пострада и жена
Автор: Екип Ruse24.bg 13:22 / 13.09.2016Коментари (0)966
© Ruse24.bg
Вчера, около 13:00 часа, е съобщено за пътен инцидент в гр. Глоджево, на ул. "Вела Пеева". На място е изпратен полицейски екип на РУ - Ветово. Установено е, че на прав участък от пътя, товарен автомобил "Рено Експрес", управляван от 56-годишен мъж, е напуснал пътното платно вляво по посока на движението, качил се е върху тротоар и е блъснал с предната си дясна част предната лява част на паркиран лек автомобил "Опел Кадет".

При удара паркираният лек автомобил се е изместил и се е ударил в железобетонен стълб. При изместването си, паркираният автомобил е ударил стояща с гръб към него пешеходка на 54 години. 

Пристигналият на място екип на ЦСМП-Ветово е констатирал, че водачът на реното е починал в автомобила. 

Ударената жена е прегледана, при което са й установени леки наранявания - охлузвания на коляно и ръка. 

Тя е освободена за домашно лечение. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група на ОДМВР - Русе и лекар от съдебна медицина. 

По случая е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да изясни кога и от какво точно е настъпила смъртта на водача. По случая е образувано дознание. Работата по изясняването на пътния инцидент продължава.

Същият ден, в 16:55 ч., е постъпил сигнал за ПТП с пострадали хора на главния път І-5, Русе - София, в района на км 48+900. Местопроизшествието е посетено от екип на РУ - Бяла и дежурна оперативна група на ОДМВР - Русе. При извършения оглед е изяснено, че товарен автомобил "Мерцедес Спринтер", с румънска регистрация, управляван от мъж на 58 г., движещ се в посока от гр. Бяла към гр. Русе, е застигнал и ударил движещ се пред него в същата посока товарен автомобил "Фолксваген Транспортер", с българска регистрация, управляван от мъж на 57 години. 

В резултат на удара двамата водачи са пострадали и са откарани в МБАЛ - Русе. При прегледите е установено, че румънският водач е получил наранявания, кръвоизлив в стомаха и има съмнение за счупени ребра, а българският има наранявания, фрактури на череп, ребра и таз. Причините за настъпилото ПТП са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Малко по-късно, около 18:00 часа в гр. Русе, на бул. "Христо Ботев", преди варианта за гр. София, в посока центъра на града, лек автомобил "Пежо Партнер", управляван от мъж на 20 г. не е спазил нужната дистанция, при което е блъснал движещ се пред него и завиващ в посока гр. София товарен автомобил МАН. 

При произшествието водачът на лекия автомобил е пострадал с контузия в областта на главата, което е било установено след преглед в МБАЛ - Русе. Екип на пътна полиция е изяснявал инцидента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: