Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Локо (Русе) врътна реми при гостуването си в Кубрат
Автор: Екип Ruse24.bg 16:01 / 29.08.2016Коментари (0)1475
© ФК Локомотив
Кубрат 2007 и Локомотив (Русе) не успяха да се победят след нулево реми в среща от третия кръг на Североизточната трета лига.

Домакините се окопаха още от началото на мача в собствената си половина и разчитаха на единствено на контраатаки в предни позиции. В тези условия русенските "железничари" взеха инициативата и доминираха през целия двубой.

През първото полувреме гостите от Русе пропуснаха две отлични положения за откриване на резултата. Още в първата минута Станимир Петров не засече по най-добрия начин топката при отлично центриране на Динко Станчев. Малко по-късно, при пряк свободен удар Мартин Иванов също пропусна след добра намеса на вратаря на Кубрат 2007 Радосвет Христов.

През второто полувреме русенските "железничари" също диктуваха събитията на терена. С пропуски в предни позиции се отличиха Радомир Хараланов и Станимир Петров. Сгъстената отбрана на домакините създаваше доста трудности на нападателните на Локо (Русе). В две ситуации в наказателното поле на Кубрат 2007 можеха да бъдат дадени дузпи, но главният съдия Мартин Щерев от Варна подмина тези положения.

В последните минути на мача локомотивци се вдигнаха на щурм и притиснаха здраво съперника в собствената му пеналтерия. След корнер Живко Парашкевов насочи с глава центрираната топка, която за жалост срещна гредата на вратата на домакините. Младият Станимир Ангелов, влязъл като смяна в игра, посрещна рикоширала в гредата топка и вкара гол. Реферите обаче маркираха засада и отмениха попадението.

Срещата бе трудна и напрегната, за което способстваха и постоянните крясъци и закани от страна на привърженици на домакините по трибуните на Градския стадион в Кубрат.

Другата неделя, 4 септември, Локомотив (Русе) приема Добруджа 1919 (Добрич) в ключов двубой от четвъртия кръг на Североизточната трета лига. Мачът е с начален час 17:00.

Съставът на Локо (Русе) срещу Кубрат 2007: Пламен Сашев, Огнян Брайнов, Борислав Джарнавлиев, Атила Юмер, Мартин Иванов, Борислав Караиванов, Живко Парашкевов /капитан/, Алеф Караосман (Николай Дойнов), Станимир Петров (Станимир Ангелов), Радомир Хараланов, Динко Станчев.

Още по темата: общо новини по темата: 43
21.07.2018
04.12.2017
20.11.2017
11.08.2017
04.08.2017
02.08.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: