Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Дунав с огромен жест към своите легенди
Автор: Екип Ruse24.bg 15:08 / 24.08.2016Коментари (0)2180
© ФК Дунав
Жест към футболистите, които на практика са сътворили историята на "Дунав" прави ръководството на русенския клуб.

С решение на УС на "драконите" 23 представители на някои от най-силните поколения футболисти, оставили сериозна следа в родния футбол с небесно синята фланелка, ще получат специален подарък.

За всеки от тях има сезонна карта, която ще дава право на посещения на всички домакински срещи на "Дунав", които засега са на "Лудогорец Арена" в Разград, но след завършването на необходимите ремонтни дейности и на Градския стадион в Русе.

"За нас тази година е наистина историческа. Благодарение на труда на всички футболисти от отбора на "Дунав" през последните няколко години, заедно с треньорския щаб, както и благодарение на част от местната общност, бизнес и Общината отборът ни се завърна на мястото, на което поколения русенци са свикнали да го виждат и са чакали 1/4 век отново да е там - сред най-добрите у нас. Резултатите в първите ни мачове в елита показват, че заслужаваме да сме на това място. Това обаче ни задължава и да засвидетелстваме необходимото уважение към хората, които са дали в миналото толкова много за отбора, носещ името на голямата европейска река. Хората, които на практика са сътворили богатата ни футболна история. Някой от тях са пренебрегнали много, дори и собственото си здраве, за да защитават честта на "Дунав" и на град Русе. Това е най-малкото, което можем да направим и е само първата стъпка в тази посока, защото те заслужават да гледат отново "Дунав" на това място, на което те с много труд и лишения са го утвърдили в миналото", съобщиха от ръководството на клуба, като уточниха, че списъкът с ветераните е в първоначален вариант и не е изключено да бъде допълнен.

Той включва - Благой Далев, Васил Симеонов, Венцислав Ламбев, Димитър Станчев, Добри Добчев, Емануил Димитров, Ешреф Сюлейманов, Иван Александров, Иван Въжаров, Иван Минчев, Иван Кубратов, Любен Марков, Людмил Александров, Никола Христов, Павел Малинов, Петър Пенев, Ремзи Нуриев, Стоян Илиев, Стоян Маринов, Тодор Иванов, Тодор Тодоров, Цветан Станков, Шамси Сюлейманов.

Те могат да получат своите карти в удобно за тях време от магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали.
Още по темата: общо новини по темата: 115
01.06.2017
25.05.2017
16.05.2017
15.05.2017
20.04.2017
19.04.2017
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: