Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Мъжът на Анита убит на масажна маса, бил в кръв, с белезници и гол
Автор: Екип Ruse24.bg 08:56 / 18.08.2016Коментари (0)1256
© Bulfoto
Анита Мейзер припадна, когато чу решението на Варненския окръжен съд, че остава за постоянно в ареста. В сряда прокуратурата ѝ повдигна две обвинения - за причиняване на смърт по непредпазливост и за предлагане на 30 000 евро подкуп към полицай. 

40-годишният съпруг на Анита - Николай Димов, беше открит мъртъв в дома ѝ край "Евксиноград" след полунощ в неделя. На другия ден Мейзер беше задържана. Щом чу решението на съда, Анита колабира. Магистратите я оставиха под стража, тъй като все още не е намерен американският ѝ паспорт, което предполага, че тя може да се укрие. 

Друг аргумент в полза на оставането зад решетките е, че предложението за подкуп на длъжностно лице показва склонността на обвиняемата да извърши ново престъпление. 

По време на заседанието в съда Анита Мейзер плака, тръшка се, скуба си косите Тя бе облечена в бледорозова фланелка с изрисуван голям ананас на нея, розов анцуг и джапанки. След аргументите на прокуратурата и защитата тя също получи право да говори. 

"Съдействала съм на 100% и ще съдействам на съда. Не съм си дошла от САЩ, за да убия мъжа си. Аз съм жена и съм майка. Имам дъщеря и тя се нуждае от мен", заяви Мейзер със силна емоция в гласа, с прекъсвания и хълцане. 

Тя каза пред съда, че разминаванията, които е имало в първоначалните ѝ показания, са били единствено заради притеснения. В залата имаше роднини и приятели на убития Николай Димов, които реагираха остро на думите на Мейзер. Чу се и вик "Убийца", но въпреки шума съдията не опразни залата. 

В крайна сметка се изясни, че съществува запис, приложен към документите по делото, от който става ясно, че Мейзер е предложила пари на двама полицаи, отишли на местопрестъплението. 

При това предложението е било отправено 3 пъти, като тя прогресивно увеличавала сумата от 10 000 до 30 000 евро Новото обвинение срещу 52-годишната Анита е престъпление по член 304 "а" от Наказателния кодекс и се наказва с лишаване от свобода до 10 г. и глоба до 15 000 лв. 

Роднини и близки на убития културист и фитнес инструктор Николай Димов коментираха всички версии за трагичния инцидент. Те са ядосани на Мейзер и искаха да я линчуват. 

"Всичките му приятели сме тук в съда, за да разберем каква е истината и как е бил умъртвен Николай", коментираха те. 

За причините за настъпилата смърт на Николай, които са пълна следствена тайна, се появиха много версии. Последната е, че Анита прикрива истинския убиец на мъжа си, защото не би могла сама да вземе живота на този як и едър здравеняк. 

От прокуратурата обаче заявиха, че няма белези на съучастничество. Засега остава най-правдоподобно, че фаталният край на културиста е настъпил по време на груб и неудържим секс, при който се използва примка от дебело въже, ръцете му са били в белезници, бил е гол. 

При затягане около шията на партньора се достига върхово удоволствие. Наличието на кръв в помещението прави случая заплетен и разследващите все още търсят улики, за да могат да изяснят категорично ситуацията. 

Според събраните доказателства Анита е убила по непредпазливост мъжа си, като го е душила - без да е целяла фатален изход. Според неофициалната информация като причина за смъртта на културиста съдебните медици сочат асфиксия. 

В разпитите пред следствените органи самата Анита признала, че и друг път са го правили по садо-мазо начин, но тя винаги успявала навреме да реагира в опасната любовна игра. Мейзер бе докарана в окръжния съд от ареста. Николай лежал на маса за масаж, която била опръскана с кръв. 

Вероятно кръвта е от нож, с който Анита Мейзер е искала да среже въжето, след като е видяла смъртта в очите на Николай. Въжето било копринено, изглеждало нежно, но било изключително здраво, твърдят разследващите.

На врата му е открита и рана, която оставила кървави следи по ръкавиците на разследващите след първия полицейски оглед, което е стреснало лекаря. 

Появиха се и версии за употреба на субстанции и анаболи, които Николай е приемал по време на престоя си в България и които може би са улеснили смъртта му. 

И още едно противоречие - в годините си като охранител Николай Димов се е доказал с бойните си умения и изключително яка физика. Навремето се биел с по 4-ма души наведнъж и не можели да го надвият. 

"Канеха го в САЩ да участва в ММА боеве, но не се съгласи заради майка си. Близки на Николай са на мнение, че Анита Мейзер го е убила в момент на дива ревност", допълниха приятели на културиста.

Действително е имало ревност и от двете страни. Анита се дразнела от това, че Николай си пише с различни момичета във фейсбук и че може не просто да кривне, ами буквално да я напусне. А културистът не одобрявал обкръжението на Мейзер и ВИП приятелите ѝ - най-неприятен му бил Кирил Вълчев - Киро Скалата. 

Двамата с Анита са били дори пред развод заради нагнетените страсти, което се оказало голям проблем за Димов. При развод той ще трябва да се прибере от САЩ, тъй като нямало да има законово основание да е там. Именно това бил и козът, с който го държала Мейзер. При обиска на жилището е открит сейф с пачка писма. 

В тях тя се жалва от съпруга си Николай - че я заплашвал и тормозил. Самата Анита, която е била удивително спокойна по време на огледа, доста артистично се притеснила, когато разследващите попаднали на писмата. 

Заради проблеми с кметството и бирниците в Чикаго Мейзер решила да се покрие за известно време в България и от миналата пролет тя не се е връщала в САЩ. 

"Ако си беше платила данъците, можеше въобще да не се прибира от Вегас, а Ники можеше да е жив", коментират съседка и приятелка на Анита.


Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 114
08.09.2022 »
14.08.2020 »
03.01.2020 »
06.11.2019 »
26.08.2019 »
13.06.2019 »
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: