Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Решиха! Дунав ще играе с ЦСКА в "А" група
Автор: Екип Ruse24.bg 17:38 / 07.06.2016Коментари (13)1937
© Булфото
Представителите на родните клубове решиха кои отбори ще участват в новата "А" група
БФС в лицето на Павел Колев обяви, че новият ЦСКА, преобрузаван от Чавдар и Литекс, се очаква да бъде допуснат в "А" група. Това стана след срещата днес за формата на новата "А" група.

"Участниците в А група са 9 клуба, участвали миналия сезон в А група, сред които е и Монтана. Освен това Дунав, Локо ГО, Верея, Нефтохимик и и Литекс - това са 14-те отбора в Първа лига. Отборите от Б група, дошли от ще бъдат допълнително лицензирани. Някои от критериите като осветление са заложени в Наредбата, в момента се обработват документите. Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски. Разчитаме че всички ще започнат на качествени терени, като ремонтите на някои места са започнали", сподели Павел Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 44
07.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
03.04.2017
03.04.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Така за всички,които не знаят Верея Стара Загора влизат по покана на БФС.Отбора е един от най-добре финансово осигурените в България.Президента им отговаря за строежа на магистралите в България-Трейс Груп.
+2
 
 
Въртяха, сукаха... и успяха да заобиколят закона и да вкарат чорбата в А група! Булгаристан!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.06.2016 г.
+6
 
 
И как се допуска 2-ят в Б група да не играе в А група, а разни Вереи и Нафти да играят? Та, Нафтата едва не изпаднаха във В група, Верея са 8-ми?! Били играли на бараж Поморие.. Ами другите и до бараж не стигнаха!
+6
 
 
Литекс и изхвърлен от А група Чавдар Етрополе е в А ОФГ как тези два отбора образуват отбор под името ЦСКА 1948 и ще играят в А група Преди 3 часа УЕФА се произнесе че Литекс не може да стане ЦСКА. Запитването към УЕФА е на БТВ.
на 07.06.2016 г.
0
 
 
Много ми харесва новия формат! Футбола ни е абсолютно аматьорски тъй че изобщо не ми дреме кой отбор колко ще устъска преди да напусне групата! Добре че са пуснали чорбата...оп пардон Цицекс,защото трябва и купон да става! Малко не хванах логиката от толкова безумия,сега Литекс,Чавдар ли става и ще играе ли в А група или изчезват че от толкова преливания ме заболя главата. Да отпаднат и изискванията за терени и осветление също и нека да влиза който си пожелае.Даже ако някой отбор се откаже посред първенството ако друг иска да го пускат на негово място с неговото класиране. Във Висшата лига аз намирам за уместно да се поканят още:Хебър Пазарджик,Миньор Перник,Спартак Плевен,Спартак Варна а също и онези лилави венци от Етър :)
+4
 
 
Как си пишете тези заглавия само.Къде пише, че новото цска е с лиценз??Това все още предстои да се дискутира.Днес се прие само формата, по който ще се състоят футболните първенства в България.Надявам се, искрено се надявам новоучреденият футболен отбор да не бъде допуснат до никое първенство.Защото ще се допусне прецедент, който ще е с негативни последтсвия.
0
 
 
Е, ба*ти държавата, е ба*ти спорта! Да живее Тиквата!
+8
 
 
Това е пълна ама пълна идиотщина излиза , че може през сезона да си го даваш еваш еваш да си се класираш там 7ми ли 9ти ли и накрая да играеш в евротурнирите вместо някой , който се е класирал на 3то място през сезона . А за гаврата с пускането на Чавдар Етрополе , който станал Литекс пък после тоя Литекс станал цска дори няма смисъл да се коментира затва ще падаме с такива резултати и отборите ще отпадат още във 1вия или 2рия предварителен кръг на уефа
+5
 
 
комунистическия урод отново насила в А група , БФС мършиии
с .. . с. с.с .с с. с.с
+6
 
 
пълно безумие. Това е най - шантавия шампионат. Как отбор от В група ще влиза във Висша лига? Ох майко .... То тогава и Левски Карлово да влезе.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: