Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бареков към ТВ 7: Колеги, не се дупете
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 01.05.2015Коментари (2)1740
©
Колеги, моля ви не се дупете, не се унижавайте, призова евродепутатът и бивш шеф на ТВ 7 и НЮЗ 7 Николай Бареков в съобщение, разпространено от ББЦ.

В текста се казва:

Надупването към властта няма да върне дълговете и да спре синдиците, за което Вие, журналистите от ТВ 7 и НЮЗ 7 очевидно нямате никаква вина. Колеги, които лично аз съм поканил на работа от други медии, не позволявайте вашите собственици да крият мръсната си съвест и да мият мръсните си ръце през вашите лица. Много добре помните, че когато бях изпълнителен директор на телевизията никога не съм се крил зад вас, а винаги съм излизал с лицето си на екран и сам съм водил всичките си битки. Ако още бях с Вас, така щях да сторя и във вчерашния ден.

ТВ 7 изкупва стари дългове, но не само към банките, а и към днешните управляващи, които отново са на власт. Омразният Бареков го няма от почти две години в ефира на ТВ 7, а през последната година бях единствено обект на злостна атака от вашата медия в синхрон с тезите на политическите ми опоненти. Като дългогодишен телевизионер трябва да ви призная, че точно през това време ТВ 7 загуби физиономията си и се превърна в кръгла нула.

Колеги, моля Ви, не се дупете, не се унижавайте и не се извинявайте на своите палачи за Костинброд. Вие наистина нямате нито сърцата, нито силата, за да имате нещо общо с Костинброд. Костинброд беше лично моя заслуга в ефира на ТВ 7 и не съм действал като Ваш изпълнителен директор, а като колега - редови репортер, когато застанах с лицето си и показах този пореден опит за конституционна измама с бюлетини от една самозабравила се партия. Не съм ползвал никого от Вас като маша, а използвах единствено името си, за да понеса цялата отговорност, и политическа, и съдебна, и каквато друга искате, за да разкрия аферата Костинброд, която си остава най-голямата изборна измама.

Г-н Борисов, обръщам се и към Вас. Не съдете бившите ми колеги от ТВ 7 и НЮЗ 7 за Костинброд. Костинброд е това, което ни противопостави, раздели и ни превърна във вечни опоненти в българския политически живот. Не наказвайте слабите заради действията на силния ви противник. Ако някой смята, че с моето оплюване днес ще си купи милост от синдиците и властта, му давам възможност на драго сърце да го извърши и дано му донесе благоденствие. Това упражнение беше правено вече една година ежедневно в десетки телевизионни часове в ефира на "моята" телевизия, но очевидно не послужи за индулгенция пред управляващите. Дано полицейската атака вчера е била по-скоро плод на глупост, а не на политически реваншизъм, който аз, семейството ми и моята партия изпитваме на гърба си всекидневно през последните 12 месеца.

Колеги, много хора се качиха на гърба ми и водеха безметежен живот. После се продадоха и се отказаха от мен, но Ви уверявам, че не получиха морално и физическо удовлетворение от това. Дано Вие имате по-голям късмет от бившия Ви колега Росен Петров. Оставих ТВ 7 и НЮЗ 7 през есента на 2013 г. като афилиейт на CNN, обучихме 50 телевизионери от вас по модела на CNN в Атланта и Лондон и оставих НЮЗ 7 като телевизията с най-съвременна новинарска телевизионна техника. Няма да забравя как в края на лятото на 2013 г. тези от Вас, които най-много плачат в краката на Борисов, плачеха насаме в кабинета ми за скоропостижната раздяла между телевизията и мен. Толкова по въпроса със "заслугите".

Нямам причина да се срамувам, че Ви събрах като екип от БТВ, Нова и БНТ, че много от Вас жадуваха да бъдат поканени от мен в екипа на ТВ7 и благодаряха горещо за тази привилегия. На много от Вас приютих и целите Ви семейства, за да не текат саморазправи срещу Вас от конкурентите медии. Не се срамувам от всички разследвания, направени от моя екип срещу безобразията в здравеопазването и енергетиката от първия кабинет на ГЕРБ и Бойко Борисов. Останалото оставям на Вашата съвест, а и на съвестта на управляващите.


Още по темата: общо новини по темата: 92
11.01.2018 »
16.08.2017 »
04.12.2016 »
13.04.2016 »
20.02.2016 »
11.10.2015 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.05.2015 г.
+5
 
 
Звучи ми като шифровано послание:"колеги, спомнете си какво сме плюли заедно и не ме издавайте".С това послание ги унижава жестоко, а чака от тях съчувствие. Що се отнася до "надупването" твоят ред мина,при това като мазен плужек успя да се вредиш няколко пъти.Сега е техен ред.
+7
 
 
След Жан Виденов, ти си поредния срам за Пловдив. Боклук. Избяга на майната си , излъгал стотици хора и сега изявления ще правиш. Срам, срам, срам.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: