Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Хванатият с допинг Теодор Богданов: Не бих си сложил главата в торбата
Автор: Екип Ruse24.bg 14:12 / 27.04.2015Коментари (1)539
©
Не се занимавам от вчера с волейбол, наясно съм с медикаментите, не бих си сложил главата в торбата. Това заяви специално за Burgas24.bg хванатият с допинг волейболист на Нефтохимик 2010 Теодор Богданов.

Бившият волейболен национал е дал положителна допинг проба при внезапна проверка, направена преди месец по време на домакински мач в Бургас. Резултатите показват, че 29-годишният централен блокировач е дал положителна проба за веществото ефедрин.

"Тази положителна проба беше изненада и за мен... да не кажа шок. Когато са взимали пробата, в Бургас върлуваше грипна епидемия, доколкото помня. Бях взимал медикаменти за лекуване, които са разпространени в аптеките, дори детето ми ги ползва. Нямаше как да пропусна тренировки и да остана да се лекувам. Затова си купих съответния медикамент от аптеката и е дал положителна проба", обясни за Burgas24.bg волейболистът. Той заяви, че няма какво да крие и е отворен към всякакви въпроси и проверки.

"Каквото се иска от мен, всичко ще направя, за да ми се изчисти името и този фарс да приключи. Не се притеснявам от нищо, не съм направил нищо умишлено, все пак съм професионалист. Не се занимавам от вчера с волейбол, наясно съм с медикаментите, които са забранени и какви са последствията от това нещо. Никога не бих рискувал да си сложа главата в торбата. Още повече да опетня своето име и името на клуба, на Българската федерация по волейбол, защото това е шок за волейбола", каза още Богданов за читателите на сайта ни.

В сряда той ще мине на изслушване в Дисциплинарната комисия към Българския олимпийски комитет. След това БФВ ще вземе решение за налагането на евентуална санкция. Бившият национал изрази надежда, че наказанието му ще е по-леко, тъй като не е направил нищо умишлено.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ефедрин има навсякъде, дори в лекарства без рецепта...Надали този волейболист ще тръгне да рискува. Аз му вярвам.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: