Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Сериозна мобилизация в Русе за дербито с "Калиакра"
Автор: Екип Ruse24.bg 15:08 / 25.03.2015Коментари (0)467
©
Сериозна мобилизация тече в Русе за предстоящото дерби на Североизточната "В" група между "Дунав" и "Калиакра" Каварна. Двубоят ще се играе на 28 март, събота, от 15 ч. на Градския стадион в Русе и ще бъде излъчен в пряко предаване от "Канал 3".

"Драконите" са убедителни лидери във временното класиране с актив от 55 точки и голова разлика 86:8 след 19 кръга. Техният съперник е втори с 44 точки. Именно в рок столицата Каварна момчетата на Веселин Великов загубиха единствените си точки до този момент. На 14 септември те завършиха 2:2 с "Калиакра" въпреки, че повеждаха в резултата на два пъти. Тази среща също бе излъчена в пряко предаване от "Канал 3", но това не попречи там дунавци да бъдат подкрепяни от гласовита агитка от 50 от най-верните си привърженици.

Момчетата и момичетата от "Дунав завинаги" заедно с ръководството на клуба вече са стартирали сериозна кампания за организиране на подобаваща подкрепа на "драконите" и в събота, 28 март. Както вече съобщихме, мачът бе включен в месечната програма на всички тимове с името "Дунав", която бе разпространена в част от русенските училища. Вече тече и лепенето на афиши за предстоящата среща на видни места в града. Поканите за събитието се разпространяват лавинообразно и в интернет и социалните мрежи.

"В крайна сметка всичко е и заради нашите фенове и всички любители на футбола в Русе. Нека ни подкрепят по пътя към завръщането и утвърждаването ни в професионалния. Смятаме, че този отбор доказва, че заслужава подкрепа", заявиха от клубното ръководство, като напомниха, че продължава и разпространението на клубните карти за календарната 2015 г. Те са с цена 50 лв. и ще са достъпни и на касите на Градския стадион преди мача с "Калиакра". Притежателите им ще могат да влизат на всички домакински мачове на отбора до края на календарната 2015 г. Освен това те ще носят и определени бонуси с намаления в редица заведения, магазини, бензиностанции, таксита.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: