Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Официално: Булсатком и Нова Броудкастинг Груп стигнаха до споразумение
Автор: Екип Ruse24.bg 13:47 / 05.03.2015Коментари (9)464
© Ruse24.bg
От утре абонатите на Булсатком могат да заявят на касите на компанията пакета Диема Екстра, който включва "Диема Спорт" и "Трейс Спорт Старс" 5-ти март 2015 г., София:

Ръководствата на Булсатком и Нова Броудкастинг Груп достигнаха до споразумение днес за излъчването на спортните канали. От утре, 6-ти март, футболните фенове, които са абонати на Булсатком ще могат да заявят и платят на касите на компанията таксата от 3,96 лв., съобщиха от Булсатком като уточниха, че имат пълна техническа възможност да стартират от утрешния ден.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЛОКО ЛОКО ПОБЕДА :) черно бяла доминация над Коматевските перли :D
0
 
 
За любителите на английските мачове има толкова много други програми ( тв. канали) които ги излъчват дори в hd качество. Ако има няколко интересни мачове по едно и също време от нова тв. какво ще излъчват? Кой ще решава?
+5
 
 
Абе голямо изнудване от рязания, спор няма.Аз си пуснах канала, но поради това, че не ме таксуваха за него.Преподписах си договора, цената е същата, интернета също, дадоха ми и Ейдж-ди приемник, без да го заплащам.Но за някои хора, да гледат този канал, ще им струва над 500лв.Който няма съвременен телевизор, няма как.Голяма тъпотия, честно!
+5
 
 
За това ли бяха номерата на на булсатком до сега.А ми през лятото и зимата когато няма мачове? как мислите няма ли да ни вземат пари. Един път сложат ли те отпред свърши. А от Булсат са мошеници никога нямаш програмите от пакета им за който плащаш.Всичко идва и от оня домус от Разград. Ще дават пари на отборите за тв правата ама ще ги вземат от нас.
+14
 
 
Това вече е прекалено,видяха че никой не иска да плаща за да гледа трагичното ни първенство и го обвързаха с Английското,защото знаят че е най-гледаното,дано по-голямата част от зрителите да не платят на тези пиявици алчни. НЕ НА МОНОПОЛА!!!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.03.2015 г.
0
 
 
Само да си изям ябълката .
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: