Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Дунав "писа" отличен на Доростол
Автор: Екип Ruse24.bg 10:17 / 21.09.2014Коментари (1)398
©
Футболистите на "Дунав" Русе победиха "Доростол" Силистра с 6:0 в мач от шестия кръг на Североизточната "В" група. Двубоят на Градския стадион в Русе премина изцяло под диктовката на "драконите", които продължават да са едноличен лидер в класирането.

Още в първата по-опасна ситуация пред вратата на гостите падна и първият гол. Мирослав Будинов прати топката в мрежата, като засече с глава центриране след ъглов удар в седмата минута.

Последваха пропуски на Йордан Димитров и Георги Чакъров, чиито стрелби минаваха в непосредствена близост до гредите на съперника, но от външната им страна. Все пак в 15-та минута резултатът бе удвоен. Йордан Димитров реализира за 2:0 и заслужи аплодисментите и на част от баскетболните шампионки от "Дунав 8806", които също бяха дошли да подкрепят футболистите.

До края на полувремето резултатът остана непроменен, като с нови пропуски за дунавци се отличиха Атанас Атанасов, Ивайло Раденцов и Мирослав Будинов.

Димитров бе сред най-активните в предни позиции за дунавци и заслужено реализира отново. В 60-та минута той се оказа най-съобразителен в полето на гостите и вкара за 3:0.

Само 4 минути по-късно Андреас Васев направи 4:0, след като бе изведен отляво и прати топката в мрежата с нисък удар в левия ъгъл на противниковата врата. Въпреки че заложи на повече височина при подобна ситуация в 70-та минута, Мартин Иванов вкара за 5:0. Чакъров успя веднъж да уцели напречната греда малко по-късно, но това не го отказа и той също реализира за 6:0 след пробив в полето на гостите в 88-та минута.

Така след 6 мача русенският състав продължава да е едноличен лидер в класирането на Североизточната "В" група с актив от 16 точки и голова разлика 29:3. В следващия кръг "драконите" гостуват на Провадия на 27 септември, събота, от 17 ч.

Междувременно на 24 септември, сряда, от 16 ч. "Дунав" посреща "Раковски" в среща от първия кръг на турнира за Купата на България на Градския стадион в Русе.

"Дунав" Русе: Радосвет Христов, Николай Колев, Мартин Димов, Михаил Милчев, Атанас Атанасов (46 мин. - Мартин Иванов), Диян Димов, Ивайло Раденцов (46 мин. - Динко Станчев), Герги Чакъров, Андреас Васев, Йордан Димитров (61 мин. - Светослав Читаков), Мирослав Будинов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.09.2014 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: