Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Томислав Дончев: Имам честта да водя най-добрия отбор
Автор: Екип Ruse24.bg 17:20 / 10.05.2014Коментари (5)1844
©
"Дължим на България, на себе си и на децата си знак, че България има сила, има самочувствие да пожелае промяна". Това каза днес по време на посещението си в Плевен водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев, който заедно с кандидата за депутат в Европейския парламент Мария Габриел и с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, разговаря с работниците от шивашката фирма "Димитров". Дончев заяви, че има честта да води най-добрия отбор. "В него са хора, които са учили и работили много, познати и като лица, и като имена, хора, които имат характер, имат самочувствие да се борят. Защото ние имаме намерение да се борим за интересите на България - когато трябва да казваме "Да", когато трябва- да казваме "Не". Можем и едното, и другото", допълни Томислав Дончев.

"Призовавам ви на тези избори да разберем, че те са важни и да го покажем, защото тези избори означават за нас бъдещето ни, бъдещето ни в Европа, европейските ценности. Нека покажем заедно с висока избирателна активност, че ценностите ни не са само равенството между мъжете и жените. Ценностите ни са и предприемачеството, като това, което тук виждаме. Ето така можем да имаме икономика, която създава устойчиви работни места", заяви по време на посещението Мария Габриел и посочи, че е важно на 25 май да заявим, че България има своето бъдеше в Европа.

"Европа е нашият гарант за работеща икономика, Европа е нашият гарант за това бъдещето на децата ни да е постлано с перспектива, която взема в предвид техните знания и техния талант. "Така че за нас е много важна вашата подкрепа", каза Мария Габриел. "Нека всички заедно на 25 май да покажем още веднъж, че изборът, който вече сме направили - България, страна-членка на Европейския съюз, е избор, който трябва да продължава да бъде показван с резултати. Това е, което и ние показваме", допълни Мария Габриел. Тя посочи, че ГЕРБ и Европейската народна партия са партиите на отговорното управление, партии, които не трупат дългове, които да се плащат от следващите поколения. "Нека всички заедно да покажем, че е възможно да построим тази Европа, която вие символизирате - работеща, продуктивна и само така осигуряваща бъдеще", допълни Габриел.

По думите на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов тези избори за Европейски парламент са и оценка за състоянието на държавата и за днешното управление. "В листата на ПП ГЕРБ са действително едни достойни, успели хора. Томислав Дончев беше успешен кмет на Габрово. Само за две години - от 2007 до 2009 г., успа да спечели евросредства по оперативните програми за над 170 милиона лева за община Габрово. Стана министър, успя да договори и разбира се да създаде необходимата координация, за да може правителството на ГЕРБ да усвои 34% от всички средства, които са по оперативните програми, и да договори 100% от всички тези договори, които трябва да бъдат подписани в стария финансов програмен период. Мария Габриел - една млада, крехка жена, но с много силна воля. Неслучайно 2013 г. беше избрана, сред всичките 751 евродепутати в Европейския парламент, за евродепутат на годината, точно в категорията "Равенство между половете"", допълни Цветанов. Той призова хората да осъзнаят важността от европейските избори и необходимостта от висока избирателна активност, за да изпратим в ЕП тези, които заслужават.

"А когато имаме висока избирателна активност, можем да противодействаме на сценариите за контролирани вотове и купените гласове- това, което правят някои партии", допълни Цветанов.

"Аз смятам, че както вие, така също и вашият работодател, така също и ние, които сме тук пред вас, искаме да има висока избирателна активност и ние да сме тези, които определяме как да се развива страната ни, а тя трябва да върви към европейския път на интеграция. За голямо съжаление, виждаме, че в последните няколко месеца, близо година, ние имаме едно рязко отдалечаване от Европейския съюз и разбира се загубваме средства от европейската солидарност, които са насочени за една бедна България", допълни Цветанов.


Още по темата: общо новини по темата: 201
15.07.2014 »
24.06.2014 »
05.06.2014 »
04.06.2014 »
04.06.2014 »
02.06.2014 »
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
абе вие сте много ограничени .....това значи ли че в другите партии са само копачи и коняри ....айде бе ама и отличници забогатели от нашите пари не са ни нужни ,защото и те само ви показаха как се лапа!
0
 
 
Точно с теб не съм. Цецо е против теб защото те вижда какъв рапон си. Цецо беше по -походящия от него. Рапона просто няма как да мисли за България
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: