Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Булсатком пусна порно вместо bTV
Автор: Екип Ruse24.bg 09:34 / 08.01.2013Коментари (40)2044
© Ruse24.bg
Туристически, детски и порноканал вместо програмите на bTV Media Group пусна Булсатком, твърдят клиенти на сателитния оператор. Те съобщиха, че от няколко дни операторът им предлага допълнително и музикалните канали MTV Rocks, MTV Hits и Mezzo TV.

Междувременно bTV и Булсатком седнаха отново на масата за преговори. След обвиненията, които си размениха миналата седмица, двете страни се захванаха да правят разчети за договор за 2013 година. "Преговаряме, зрителите са ни важни, надяваме се в максимално кратки срокове да се споразумеем", обясниха от телевизията. Те са категорични, че няма да отстъпят от цената от под 2 лева за абонат, която искат от доставчика за 7-те си програми - bTV, bTV Action, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Lady, Ring.bg и bTV HD. От телевизията обясниха, че предлагат на операторите и поотделно каналите си, но така те излизат по-скъпо. Най-ниската цена е 7-те програми да са в пакет. От Булсатком заявиха снощи, че в първия работен ден от седмицата не са успели да си стиснат ръцете, но днес разговорите продължават. Заради изтекъл в края на 2012 г. договор сателитният канал отряза на 2 януари 7-те канала на bTV.

Техниците на компанията пък съдействат на клиентите си да настроят домашните антени, за да приемат ефирно най-голямата телевизия в домовете си. Изнервени абонати пък вдигат скандали в касите на Булсатком. По форумите в интернет е пълно с всякакви коментари. Хората обаче масово са възмутени, че не получават пакета, за който си плащат. Клиент на Булсатком написа вчера писмо до ръководството на компанията, в което обясни как администраторът zmei на форума на сайта го посъветвал да си смени доставчика. 

Междувременно от Асоциацията на българските радио- и телевизионни оператори излязоха с декларация, в която обявиха, че в битката за нови договори се подценява съдържанието на тв каналите и избора и желанието на зрителите. "Непрекъсната ценова война за крайните потребители между всички оператори, с цел увеличаване на пазарния им дял, води до допълнителен натиск върху телевизиите за формиране на по-ниска цена", се казва в позицията на АБРО.

В същото време Булсатком продължава преговорите за нов договор и с каналите TV7, BBT (News 7) и Super7. От медията са си поставили срок до края на седмицата да имат яснота дали програмите им ще се излъчват от сателитния доставчик. TV7 настояват за твърда цена за абонат, както и за праг от клиенти, под който Булсатком да не пада, като плаща правата за разпространение на програмите им.

Източник: в. "Стандарт"


Още по темата: общо новини по темата: 25
25.01.2013 »
24.01.2013 »
23.01.2013 »
21.01.2013 »
17.01.2013 »
15.01.2013 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Не съм на булсатком, така че нямам проблеми. :)
+1
 
 
http://i50.tinypic.com/2cq0exl.jpg вижте снимката :)))ТВ ТРАГЕДИЯ--Щракам, щракам с вафлата - канали колкото душа ти ще, уви,не засичам турски сериали ...Леле, спрели са ни Би Ти Ви !!!Няма ги Онурчо, Ферхундето,Фатмагюл с красивите очии пред моя взор от гняв пердето черно пада, спряха Би Ти Ви !!!Юкито не мънка, нито Ани пред аутокюто се поти ...Чума да ги тръшне, хулигани !!!Как така ни спряха Би Ти Ви !!!Мира не въздиша и Диана във опасна близост не фучи ...Леле, леле, поразия стана -спряха, спряха, спряха Би Ти Ви !!! автор Пияният Бард!
+3
 
 
Да не ги виждам повече.А на мен само Краси Радков ще ми липсва...
+6
 
 
От както спряха да дават Босфорска ТВ,съм много доволен,дано нестигнат до спорузомение.По интересното във случаят е ,че турският канал си бил вдигнал гледаемият реитинг,въприки отливът на над 1 000 000 зрителя. Ако може някой да ми го обясни това нещо как става ще съм му благодарен.
+11
 
 
Че, то bTV си е пълна порнография така или иначе...
Цъкам минуси на буферите :)
на 08.01.2013 г.
+6
 
 
Каква цена всъщност искат БТВ за седемте си канала? Чета нещо за под 2 лева/абонат.Ще бъдат ли така информационно загрижени да кажат и конкретно за всеки канал колко им е ставката?Не да извиват ръцете на булсатком и другите подобни и да пробутват целия си скапан пакет.
+6
 
 
Тия са нагли.Ако Булсатком приеме тия 2 лева реално ще изчезне най ниския им пакет от 6.80 който е подходящ за по бедни хора пенсионери виладжии .А това е гадна история и просто трябва да не се приеме.Не искам да коментирам че примерно HBO Cinemsx са на цена 2-3 лева а реално предлагат програма без реклами -тоест без допълнителни приходи а и нещата които дават там са доста по актуални от тези на БТВ!
+7
 
 
Порното е по инересно,по бТВ-ТО без това нищо инересно не дават:)
Aнонимен
на 08.01.2013 г.
0
 
 
А, това TV7 пък какво е? За първи път разбирам че и този булшит е в пакета на Булсат.
Aнонимен
на 08.01.2013 г.
+9
 
 
Порното сравнено с помията от бТВ е чиста проба класика. Крайно време беше да спрат турския боклук бТВ!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: