Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Институции
Криминални
Бизнес
Други
Кметът получи поздравителни адреси за рождения си ден
Автор: Екип Ruse24.bg 12:20 / 18.08.2011Коментари (0)6621
© Ruse24.bg
Днес кметът на Община Русе инж. Божидар Йотов отбелязва своя 55-и рожден ден. По този повод той получи поздравителен адрес от Президента на Република България Георги Първанов в който се казва:

"Приемете най-сърдечните ми поздравления по повод Вашия 55-и рожден ден. Високо оценявам политиката Ви на управление като кмет на Русе - една от най-големите общини в България. Специално искам да подчертая, че при всичките финансови трудности, които Вашата община изпитва, намерихте сили и ресурси да обновявате града, да утвърждавате традициите и да реализирате нови инициативи в полза на гражданите. Работите последователно и целенасочено за превръщането на Русе в истински европейски регион с модерно стопанство, чиста околна среда и висок жизнен стандарт."

Кметът на побратимения на Русе град Гюргево Лучиян Илиеску отправи своите пожелания към Божидар Йотов: "Вашият празник ми предоставя приятната възможност да Ви предам от името на общинския съвет, от жителите на Гюргево и лично от мое име най- искрени и сърдечни поздравления. Ние високо оценяваме Вашите усилия и желания да подкрепяте развитието и взаимоотношенията между нашите побратимени градове" , се казва в писмото, редом с пожеланията за здраве, щастие и лични големи успехи.

Кметът на побратимения руски град Симферопол Виктор Агеев изпраща на Божидар Йотов сърдечни поздравления. Той пише: "Дълбоко уважаеми г-н Кмет, приемете моите най- сърдечни поздрави по случай рождения Ви ден. Вашият неоспорим организаторски талант, професионализма Ви като ръководител, прекрасните човешки качества Ви помагат да бъдете добър кмет, за благото на жителите на прекрасния град Русе."

Поздравителни адреси до г-н Йотов бяха получени от редица кметове на общини и от ръководители на държавни и обществени институции.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: